Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

%99'u Müslüman bir devlet (TÜRKİYE)de rezillik !!!
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
En altSayfa: 12345
BAŞLIK: %99'u Müslüman bir devlet (TÜRKİYE)de rezillik !!!
%99'u Müslüman bir devlet (TÜRKİYE)de rezillik !!! 8 Ay, 3 Hafta önce Karma: -1

Başörtü yasağı sınır tanımıyor... Açık İlköğretim sınavına girmek isteyen yaklaşık 30 kadın, başörtülerini çıkarmadıkları gerekçesiyle sınav salonundan atıldı.

Bu sefer de Denizli'de başörtülülere keyfî yasak uygulandı.

BAŞÖRTÜLÜLER SINAV SALONUNDAN ATILDI

Denizli Atatürk Endüstri Meslek Lisesi'nde Açık İlköğretim sınavına girmek isteyen yaklaşık 30 kadın, başörtülü oldukları gerekçesiyle sınava alınmadı. Sabah erken saatlerde okula gelen başörtülü kadınlar, sınav salonuna kadar girebildi. Ancak kadınlar, okul yönetiminin "İmtihanın başlaması için başörtülüler başörtüsünü çıkarsın" uyarısıyla neye uğradığını şaşırdı. Bunun üzerine kadınlar, "Biz başörtüsünü inancımız nedeniyle örtüyoruz. Buna kimse karışamaz. Hem biz öğrenci değiliz. Biz ev kadınıyız" diye itiraz etti.

PİŞKİN MÜDÜR: "O ZAMAN GİDİN AYDIN'DA GİRİN SINAVA"

Olay yerine çağrılan işgüzar Okul Müdürü Faruk Can, meselenin kendisini aştığını belirterek durumu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şerif Ali Cengiz'e bildirdi. Cengiz ise telefonda "Kimse müdahale etmesin, ben geliyorum. Gereğini yapacağım" dedi. Olay yerine gelen Cengiz, başörtülü bayanlara "Kanun var, yönetmelik var. Başörtüsüyle sınava giremezsiniz. İmtihanın başlaması için başörtüsünü çıkaracaksınız" diyerek bayanların dışarıya çıkmasını istedi. Bir bayanın "Bu bir çifte standarttır. Burası başka bir şehir mi? Benim arkadaşlarım var. Aydın'da sınava girebiliyorlar" demesi üzerine Cengiz, "O zaman gidin, sınava Aydın'da girin" diye karşılık verdi. Tartışmanın ardından bayanlar, sınav salonundan ayrılırken telefonla ulaştığımız Cengiz, "Memur olduğumuz için basına açıklama yapamam" dedi. Bayanlara "Aydın'a gidin, sınava orada girin" deyip demediğini sormamız üzerine Cengiz, "Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Bu konuda bir açıklama yapmak istemiyorum" diye karşılık verdi.

"YAZIK DEĞİL Mİ BİZE?"

Sınav salonundan atılan ve isminin verilmesini istemeyen bir bayan, Vakit'e yaptığı açıklamada, "Sınav salonunda bize 'Başörtünüzü çıkarın' dediler. İtiraz ettik. 'Yönetmelik var, çıkacaksınız' dediler. 'Yönetmeliği gösterin' dedik. 'Yok, çıkacaksınız' dediler. 'O zaman bir tutanakla niye bizi almadığınızı yazın ve imzalayın, çıkalım' dedik. 'Hayır, çıkacaksınız' dediler. Sorun çıkmasın diye biz de çıktık. Sınava girmeden önce biz başörtülü fotoğraf verdik ama kimse bize 'sınava giremezsiniz' demedi. Bir sürü masraf ettik. Yazık değil mi bize? Bazı arkadaşlar 50-60 kilometre uzaktan geliyor. Biz ikinci sınıf vatandaş mıyız? O zaman bizden de vergi alınmasın. Bütün şehirlerde girilebilirken burada niye giremiyoruz? Başımızı zorla açtırabilirsiniz ama beynimizi değiştiremezsiniz" diye konuştu.
talha
EFSANE ALPEREN
Gönderiler: 141
graphgraph
Şu an sitede değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
Ey Avrupa'yı başına şapka, sırtına redingot olarak giyen! Viski içip, havyar yiyen! Ey Hristiyan kamçısı ile Müslüman döven!

Bizden misin?

Biz ki, binlerce senelik tarihin üzerinde yükseldik, biz ki, demir suyu ile yazılan o tarihi silgiyi sildik. Biz bugünkü gibi değildik!

Cvp:%99'u Müslüman bir devlet (TÜRKİYE)de rezillik !!! 8 Ay, 3 Hafta önce Karma: 40
DENYOZLAR..!!
BİR HAKİMİN MAHKUMA DEDİĞİ; "HÜKÜM MÜLKTEDİR..!!! " (HAŞA)
M4NG4N3B0=61
<L4İL4H3İLL4LL4H>
EFSANE DAVA ADAMI
Gönderiler: 452
graph
<İNN4 LİLL4Hİ V3 İNN4 İL3YHİ R4C!UN>
(انّا للہ و انّا الیہ راجعون)

Cvp:%99'u Müslüman bir devlet (TÜRKİYE)de rezillik !!! 8 Ay, 3 Hafta önce Karma: 1
M4NG4N3B0=61 yazan:
DENYOZLAR..!!
BİR HAKİMİN MAHKUMA DEDİĞİ; "HÜKÜM MÜLKTEDİR..!!! " (HAŞA)

Nasıl bir Ülkede yaşıyoruz Ya Rabb.!!
MeçhuL
USTA ALPEREN
Gönderiler: 75
graphgraph

Cvp:%99'u Müslüman bir devlet (TÜRKİYE)de rezillik !!! 8 Ay, 2 Hafta önce Karma: 18
Yönetmelikmi varmış palavra resmen lise sınavlarına başörtülü alınıyor... Boş bahaneler onların sunduğu... Rabbim ıslah etsin
_CeyLin_
EFSANE ALPEREN
Gönderiler: 137
graphgraph

Cvp:%99'u Müslüman bir devlet (TÜRKİYE)de rezillik !!! 8 Ay, 2 Hafta önce Karma: -1
ya aslında madem türban yasak üniversitelerde mini eteğide yasaklasınlar değilmi yani ? anlamıyorum ben bu işleri kapanmak yasak açılmak serbest nereye gidiyoruz millet olarak ? ne saçma bişeydir...kız sağını solunu açıyor günaha sokuyor herkesi bizim kapalı bacımız okula giremiyor açmıyor başını diye varmı böyle bir adalet ?
talha
EFSANE ALPEREN
Gönderiler: 141
graphgraph
Ey Avrupa'yı başına şapka, sırtına redingot olarak giyen! Viski içip, havyar yiyen! Ey Hristiyan kamçısı ile Müslüman döven!

Bizden misin?

Biz ki, binlerce senelik tarihin üzerinde yükseldik, biz ki, demir suyu ile yazılan o tarihi silgiyi sildik. Biz bugünkü gibi değildik!

Cvp:%99'u Müslüman bir devlet (TÜRKİYE)de rezillik !!! 8 Ay, 2 Hafta önce Karma: 4
talha yazan:
ya aslında madem türban yasak üniversitelerde mini eteğide yasaklasınlar değilmi yani ? anlamıyorum ben bu işleri kapanmak yasak açılmak serbest nereye gidiyoruz millet olarak ? ne saçma bişeydir...kız sağını solunu açıyor günaha sokuyor herkesi bizim kapalı bacımız okula giremiyor açmıyor başını diye varmı böyle bir adalet ?

Biz şapka uğruna ne alimleri, ne din adamlarını darağacında sallandırmış bir geçmişten gelen devletiz..!
"BİZ LAİK BİR ÜLKEYİZ.!"
-ŞiMŞeK-
"ABEDALLAH LİLLAH"
USTA ALPEREN
Gönderiler: 46
graphgraph
Cümleler doğrudur sen doğru isen,
Doğruluk bulunmaz sen eğri isen.

En üstSayfa: 12345
Yetkililer: , ugrcnbks