Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Mhp ile BBP birleşiyor mu?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
En altSayfa: 1234
BAŞLIK: Mhp ile BBP birleşiyor mu?
Cvp:Mhp ile BBP birleşiyor mu? 10 Ay, 3 Hafta önce Karma: 0
maalesef geç kaldık. zamanı geçti.
omerfyanik
YENİ ALPEREN
Gönderiler: 6
graphgraph
Şu an sitede değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.

Cvp:Mhp ile BBP birleşiyor mu? 10 Ay, 3 Hafta önce Karma: 0
ÜLKÜDAŞLAR BEN ŞAHSEN BBP GİBİ ÖZLÜ VE SAĞLAM BİR PARTİNİN MHP İLE BAYRAĞA MİLLİ DEĞERELERE VE GEÇMİŞİNE SAHİP ÇIKMASINI GELECEĞE YÖN VERMELERİNİ UYGUN BULUYORUM ÜLKÜCÜ GENÇLİĞİN ALPERENLERDEN ALACAĞI ÇOK ŞEY VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
ASENA
YENİ ALPEREN
Gönderiler: 12
graphgraph
Ay'ını kalbime taktım!
Yıldızını, göğsüme.
Bu bayrak, kanımla,
Bu bayrak, canımla özdeştir!

Cvp:Mhp ile BBP birleşiyor mu? 10 Ay, 3 Hafta önce Karma: 2
Allah korusun.

Ana sayfada yazdığı gibi ortak bi davamızın olması lazım ki dağlar kadar fark var uygulamada, imani noktada, metodlarda, söylemlerde.

Alperenler Mhp ismi altında lekelenmeyi kabul etmezler.
Herşeyi geç insanların nazarında gözbebeği konumundaki Alperen Ocakları sırf Mhp ismi yüzünden yerlerde sürünme tehlikesiyle karşı karşıya kalır.

Partiler birleşse dahi benim görüşüm ve gördüğüm Alperenler bunu kabul etmeyecektir ve bağımsız bi şekilde davaları uğruna azim ve imanla çalışacaklardır.

Şahsım adına da durum böyle olacaktır.
Alperen Resul!
Fikrin Emrindeki Yumruk!
YENİ ALPEREN
Gönderiler: 10
graphgraph
Cinsiyet: Bay Kayseri Alperen Ocakları alperenresulyilmaz@hotmail.com Konum: Kayseri _KUNENA_PROFILE_BIRTHDAY: _KUNENA_DT_MONTHDAY_FMT
Son Düzenleme: 2009/10/22 22:50 Tarafından Alperen Resul!.
İçimden geçenleri anlatmaya kifayetsiz kalıyor kelimeler.

Cvp:Mhp ile BBP birleşiyor mu? 10 Ay, 2 Hafta önce Karma: 1
meteor yazan:
acaba bbp içindeki siyasiler bu duruma nasıl bakıyor asıl odaklanmamız gereken durum bu bence!...ben bu siyasi arnada hiç bişeye şaşırmıyorum...

bbp varsa alperenlerde vardır alperen ocakları onayı olmadan bbp nin mhp ile birleşmesi söz konusu olamaz olursada kağıt üstünde olur hiçbir alperen bu yaklaşıma olumlu bakmayacaktır bazı görüşlerimiz aynı olabilir ancak mhp nin planı bbp yi ve alperenleri kapıp yutmaktır eğer birleşmek istiyolarsa sadece BBP çatısı altında birleşme söz konusudur başka hiçbir türlü bbp mhp nin veya herhangi bir siyasi partinin egemenliğine girmeyecektir bu şehit liderimiz MUHSİN YAZICIOĞLU 'na yapılan bir ayıp olur davamızı unutmak olur ''KOLTUK SEVDASI'' olur buda kesinlikle yanlıştır .. !! biz koltuğa değil vasiyete talibiz biz ALPEREN leriz bizim görüşlerimiz FARKLIDIR !!! Eğerki DÜRÜSTÇE bir birleşme olsaydı MERHUM LİDERİMİZ ŞEHİT MUHSİN YAZICIOĞLU hayattayken Olurdu ....!!!!
biralperen
YENİ ALPEREN
Gönderiler: 13
graphgraph

Cvp:Mhp ile BBP birleşiyor mu? 10 Ay, 2 Hafta önce Karma: 0
Bence MHP'nin icindede gercek Ülkücüler var, bu problemi ancak su sekilde çözeriz:
-MHP'nin sahte Ülkücü kadrosunu silip yerine gercek Dava adamlari yerlestirip, partinin basina da Yalcin TOPCU'yu ve ekibini getirerekle!
MHP'yi ve Ükücü hareketi lekeleyip kirletenler su an o partinin basinda hic bir sekilde Ülkücü ruhu tasimayan sahsiyetlerdir. Eger BBP ve MHP birlesir ve Davamiz gercek Ülkücü bir kimlikle yani Alperen ruhuyla ilerlerse hem tek basimiza iktidar oluruz hem de rehber olarak KURAN'I KERIMI alip TÜRKISTAN birligini kurariz.
ALLAH c.c hakkimizda ne hayirliysa onu eylesin.
turko07
YENİ ALPEREN
Gönderiler: 2
graphgraph

Cvp:Mhp ile BBP birleşiyor mu? 10 Ay, 2 Hafta önce Karma: 0
mhp ile bbp ne yaparsa yapsın alperenler bağımsızlığını ilan etsin dava İLAYI KELİMETULLAH!!!!!!
jamji
DENEYİMLİ ALPEREN
Gönderiler: 32
graphgraph

En üstSayfa: 1234
Yetkililer: , ugrcnbks